Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Silkeborg Radikale Venstre

Fremtidens svømmefaciliteter – svar til Socialdemokratiet

Af Johan Brødsgaard, medlem af Silkeborg Byråd for Radikale Venstre

 

Socialdemokratiets Claus Rytter (CR) skriver i avisen torsdag, at der er blevet lovet en masse ift. Nordvestbadet, og at de løfter nu ikke overholdes. Jeg kan kun tale på egne vegne, og der er måske brug for en opsummering af den radikale holdning:

Radikale Venstre ønsker et nyt svømmecenter på Søholt. Derfor lovede jeg til debatten med Idrætsrådet, at vi ville arbejde for en afklaring af dette spørgsmål i forbindelse med budgetforhandlingerne. Det er lykkedes.

Der er således sat deadline i april 2018 for beslutning om et nyt svømmecenter. Det er muligt, at CR synes, at det er lidt ”friskfyragtigt” at love sådan noget. Ikke desto mindre, så er det nu besluttet.

CR efterspørger også, hvad der skal ske med svømmefaciliteterne, før et nyt svømmecenter åbnes. Svaret: Nordvestbadet kører videre til den dag, de nye faciliteter åbnes. Længere er den ikke.