Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Silkeborg Radikale Venstre

Det handler om dit og mit sygehus

Af Henrik Rolfsted

Spidskandidat for Radikale Venstre i Silkeborg til Regionsrådet

 

Forleden kom en lille ny baby til verden på Regionshospitalet Silkeborg, eller bare »Sygehuset på bakken« som vi kalder det her i byen. Dit og mit sygehus.

Det er godt nok længe siden, at fødeafdelingen blev flyttet, men omstændighederne gjorde, at man valgte at lade den lille baby komme til verden på vores sygehus.

Det hele gik godt, takket være en formidabel indsats af sundhedspersonalet, og vi kan godt være stolte af vores sygehus, som altid løser selv de mest uventede opgaver.

Silkeborg Sygehus er også min arbejdsplads, og det sted, som har givet mig lysten til at stille op til Regionsrådsvalget den 21. november i år, som topkandidat for Radikale Venstre i Silkeborg.

Jeg er dybt inspireret af det arbejde, mine kollegaer yder, de nye tiltag de hele tiden udvikler, de priser og mange roser, som vi i fællesskab hiver hjem til byens sygehus. Forleden vandt et par kollegaer Region Midtjyllands Initiativpris til Klinik for Multisygdom, som har sat nye standarder i samarbejdet med de praktiserende læger, til gavn for vores patienter.

Silkeborg sygehus er et unikt udviklingshospital i Region Midtjylland, og når du skal stemme til regionsrådsvalget håber jeg, at du vil huske, at valget også handler om dit og mit sygehus, og hvilken fremtid det skal have.

Radikale Venstre ønsker at bevare og udvikle vores sygehus, i stedet for altid at spare. Det skal være slut med den årlige 2% besparelse, som ikke gavner nogen vegne i vores sundhedsvæsen. Lad os da i stedet se på, hvordan vi kan udvikle det, som fungerer så fremragende - og gerne eksportere de gode idéer til andre sygehuse.

Silkeborg sygehus er ikke kun en fantastisk arbejdsplads for 1100 dygtige mennesker - det er også et sted som folk valfarter til fra hele landet, både fagpersoner for at høre om alt det nye vi afprøver, men også patienter, som via det frie sygehusvalg har hørt om de gode patientforløb og den gode behandling, mine kollegaer leverer.

Så lad os være sammen om Silkeborg den 21. november og prøv noget radikalt nyt - stem personligt, og så lover jeg at kæmpe for dit og mit sygehus.